HCB Karviná
Zápasy
so 21.8.2021 |

Zápas Tarnów - Karviná

Zápasové menu

Domácí nastoupili do odvetného zápasu vysoce motivovaní - po prohře předchozího dne chtěli tentokrát dokázat svoji převahu nad soupeřem. Díky gólům Bushkowa, Matsuury a Minotského vedli domácí po 4 minutách 3: 0. Baníkovci ale přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a v 9. minutě svítil na světelné tabuli stav 4: 4. Boj byl urputnější než v mnoha ligových zápasech, což mělo za následek četná napomenutí a vyloučení.

Další minuty se skóre neustále drželo kolem remízy. Ve 22. minutě se HCB Karviná poprvé ujal vedení 10:11 a 3 minuty před koncem první části zápasu už jsme vedli o dvě branky. První poločas jsme zakončili výsledkem 13:15.

3 minuty po hvizdu, který zahájil druhou část hry, byl rozdíl už o 4 branky (13:17). Domácím ale o chvíli později dokázali opět snížit na jedinou branku (17:18). Naši hráči ale nenechali tým z Tarnova převzít iniciativu a opět zvýšili na rozdíl 4 branek (18:22 ve 43. minutě).

Domácí stále hráli s velkým nasazením a i přes jejich tvrdou hru nedokázal Tarnów srovnat. Naopak naši hráči neustále udržovali malý odstup a nakonec po zásluze zvítězili rozdílem tří branek. Získali tak na tomto výjezdu i druhý skalp domácích a připsali si další dvě vítězství přípravy.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici